Skip to main content
Expert in verlichting

Over Kusters Lichtmanagement

Kusters Lichtmanagement is in 1961 opgericht door R. Kusters en in 2015 overgenomen door de huidige eigenaren Danny en Adrie Ruisendaal. Ons bedrijf is in die periode van Tilburg naar Odiliapeel (Uden) verhuisd.
Vanaf het begin tot en met de laatste handeling wordt er clean gewerkt, zodat alles optimaal en tiptop kan worden opgeleverd.

Ons team staat voor

  • Kwalitatief contact, één op één
  • Volledige begeleiding van start tot oplevering
  • Oplossingsgerichte concepten en plannen
  • Creatief en flexibel denken en doen

Wij realiseren op professionele wijze uw verlichting – in- of outdoor – voorzien van alle benodigde installaties en aanverwante producten. Goede, functionele verlichting is nu eenmaal essentieel en een belangrijk onderdeel van uw pand of bedrijf.

Bundeling van vakkennis en toepassingservaring

Wij garanderen u dat alles naar wens wordt gerealiseerd. De bundeling van vakkennis en toepassingservaring heeft ervoor gezorgd dat Kusters Lichtmanagement al vele jaren ontwerpt en installeert voor opdrachtgevers in verschillende branches. Wij doen dit onder eigen verantwoordelijkheid voor het gehele project of, indien gewenst, in samenwerking met technische adviesbureaus.
De door geheel Nederland gerealiseerde projecten onderstrepen dit

De technische dienst van Kusters Lichtmanagement voert zijn werkzaamheden en activiteiten door heel het land uit. Onze huidige relaties bestaan uit het onder meer het bedrijfsleven (kantoren en bedrijfshallen), vastgoedondernemers, zorginstellingen, bouwverenigingen, sporthallen, Verenigingen van Eigenaars.

Energiebesparing, een betere lichtopbrengst en lange levensduur zijn nog steeds relevant.
De ontwikkeling van state of the art ledverlichting heeft ervoor gezorgd dat onder meer traditionele lichtbronnen zoals tl-buizen en gloeilampen vervangen worden door ledlampen.

Licht en goede verlichting is belangrijk voor iedereen. Licht beïnvloedt ons dagelijks werk, gezondheid en ook onze gevoelswereld, direct en indirect . . .

Laat u daarom goed adviseren door een deskundig bureau: Kusters Lichtmanagement.