Skip to main content
Expert in verlichting

Beheer & Renovatie

Op lichttechnisch gebied beheert Kusters Lichtmanagement vastgoed voor derden. Als full-serviceorganisatie doen we dat in de ruimste zin van het woord. Wij staan voor het totaalbeheer op lichttechnisch gebied.
Wij zijn als professionals gespecialiseerd in het totaalbeheer van lichttechniek. Dit kan op locatie maar het is ook mogelijk dit op afstand uit te voeren. U kunt daarbij denken aan het op afstand inregelen van verlichting, maar ook het uitlezen van bijvoorbeeld systeemfouten. Onderhoud en reparaties kunnen op zowel contract- als uurbasis worden uitgevoerd.

.

Energiebesparende armaturen

In de praktijk bieden wij de lange termijn exploitatie van uw lichtvoorzieningen meestal op contractbasis aan. Dat pakket professioneel beheer bestaat meestal uit het technisch onderhouden en renoveren van de bestaande equipment, armaturen en lichtbronnen.
En als u bijvoorbeeld de armaturen wilt vervangen of moderniseren dan kunt u bij Kusters kiezen uit een uitgebreide collectie moderne en tijdloze armaturen.
Tegelijk kan rekening worden gehouden met de meest energiebesparende armaturen en lichtbronnen. Deze vorm wordt veel toegepast bij woningbouwverenigingen, Verenigingen van Eigenaars, parkeergarages, kantoren en zorginstellingen. Beheer & Renovatie is altijd maatwerk en wordt altijd goed met u besproken, afgestemd en vastgelegd.

Graag maken wij op uw verzoek vrijblijvend een afspraak om de mogelijkheden te inventariseren en toe te lichten. Dan letten wij erop welk vorm het beste bij uw organisatie past. Wij zorgen voor een passend pakket voor uw object en/of eigendom. Graag stellen wij met u een programma van eisen op voor een beheersysteem dat past bij uw beheervisie.

Armaturen voor ledlampen

Kusters Lichtmanagement is gespecialiseerd in verlichtingsarmaturen en levert maatwerk voor elke situatie. Dit zijn armaturen voor in- of opbouw, alle types plafonds, in- & outdoor projecten. Voor applicatie als werkplek- als sfeerverlichting in projecten zoals kantoren, flatgebouwen, sporthallen, fabriek en bedrijfsruimtes, verzorgingstehuizen en vele andere objecten.

Wij voeren grote en kleine objecten en/of opdrachten uit en vertalen trends en specifieke wensen van onze opdrachtgevers naar effectieve duurzame en energiebesparende oplossingen. In ons leveringsprogramma komen alleen gerenommeerde merken voor die de hoogste kwaliteit en duurzaamheid nastreven.

Kusters biedt u een praktische totaalformule die begint bij het advies en maatwerk-ontwerp tot en met levering en volledige installatie van het complete verlichtingsplan. Daarbij houden we rekening met functionaliteit, vormgeving, duurzaamheid en exploitatiekosten.

Vanzelfsprekend lichten wij u dat geheel graag toe.

Met plezier wisselen wij vrijblijvend met u van gedachten om te komen tot het best passende plan. Er staat u dus niets in de weg om contact met ons op te nemen.
U bent van harte welkom.

Licht en goede verlichting is belangrijk voor iedereen. Licht beïnvloedt ons dagelijks werk, gezondheid en ook onze gevoelswereld, direct en indirect . . .

Laat u daarom goed adviseren door een deskundig bureau: Kusters Lichtmanagement.