Skip to main content
Expert in verlichting

Lichtmanagement

Tot onze opdrachtgevers behoren onder meer beheer- en exploitatiemaatschappijen, bouwverenigingen, hotelketens, industrie, openbare gebouwen, gemeenten & rijksoverheid, vastgoedondernemingen, VvE’s en zorginstellingen.
Geen uitdaging is ons te groot. Stel gewoon uw vraag, dan kijken en denken we graag met u mee.
Ons team komt snel met een analyse of advies en dankzij onze pragmatische instelling kunt u rekenen op een maatwerk-ontwerp, passend binnen uw verlichtingsplan.

Ledverlichting

Bij ledverlichting denken we onmiddellijk aan energiebesparing, een zeer lange levensduur en lage onderhoudskosten. Dat zijn de belangrijkste redenen om te investeren in ledverlichting.
LED – voluit Light Emitting Diode genoemd – zijn elektronische componenten (diodes) die elektrische energie direct omzetten in licht. Dit in tegenstelling tot de oude, traditionele verlichtingsbronnen zoals een gloeilamp die met een gloeidraad functioneert.
En in tegenstelling tot een gloeilamp zijn de moderne led-lichtbronnen veel veiliger gezien het feit dat ze werken op laagspanning en veel minder kwetsbaar zijn dan overige lichtbronnen.

Waarom kiezen voor Ledverlichting?

De ontwikkelingen op LED-gebied volgen elkaar razendsnel op. De kleurweergave is geperfectioneerd, zelfs ‘warme’ kleuren zijn verkrijgbaar. Led-lichtbronnen zijn nagenoeg overal toepasbaar. Denk hierbij aan onder meer duurzame (werkplek)verlichting in kantoren, maar ook in verzorgingsinstellingen, bedrijfsruimtes en openbare verlichting.
Ook wordt led ingezet voor sfeerverlichting en noodverlichting.
Fabrikanten van verlichtingsarmaturen zijn zeer actief met het ontwikkelen van nieuwe armaturen in allerlei stijlen, geschikt voor led.

Met plezier wisselen wij vrijblijvend met u van gedachten om te komen tot het best passende plan. Er staat u dus niets in de weg om contact met ons op te nemen.
U bent van harte welkom.

Lichtbronnen

Het Kusters lampenassortiment is een van de meest uitgebreide en complete voor de professionele gebruiker. In aanvulling op ons pakket conventionele lampen bieden wij ook een omvangrijke reeks moderne lichtbronnen voor de meest uiteenlopende en speciale toepassingen. Specifiek als het gaat om ledverlichting.

De mogelijkheden

Lichtbronnen zijn beschikbaar in vele vormen en afmetingen, voorzien van een diversiteit aan typen fittingen en toepasbaar voor legio doeleinden. In de laatste jaren zijn er veel nieuwe, energiezuinige lichtbronnen ontwikkeld. Gezien de zeer goede contacten met fabrikanten van lichtbronnen, kunnen wij onze opdrachtgevers steeds weer nieuwe verlichtingsmogelijkheden aanbieden voor onder meer kantoren, fabriekshallen en openbare ruimtes.

Projecten

Lichttechnische vraagstukken vormen altijd de ultieme uitdaging voor Kusters Lichtmanagement. Naast de bekende standaardoplossingen voor lichtontwerpen bieden we uiteenlopende, innovatieve en architectonische oplossingen voor verlichtingsplannen, waarin design en functie samensmelten.

Door onze intensieve samenwerking met geselecteerde fabrikanten staan wij garant voor een advies of analyse op maat, aangevuld door een betrouwbare service. Daar mag u op rekenen. Natuurlijk bieden wij u graag een totaalconcept aan. Dan begeleidt het team van Kusters van het eerste ontwerp tot aan het produceren en installeren van de door u gekozen armaturen. Van eerste idee dus tot aan de realisatie van uw complete lichtplan. Wij betrekken onze technische medewerkers al in een vroeg stadium bij ieder project. Zo zijn zij op de hoogte van alle details in het ontwerp en weten wat het plan van aanpak is. Samen zorgen wij ervoor dat uw project tot in de puntjes verzorgd wordt.

Omdat Kusters Lichtmanagement zich al vele jaren inzet voor haar opdrachtgevers, beschikken wij over talrijke referenties. Vraag daar gerust naar, wij tonen het u graag.

Licht en goede verlichting is belangrijk voor iedereen. Licht beïnvloedt ons dagelijks werk, gezondheid en ook onze gevoelswereld, direct en indirect . . .

Laat u daarom goed adviseren door een deskundig bureau: Kusters Lichtmanagement.